banner startpagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inschrijving in de Wingerd Terhagen

Wanneer je op deze pagina bezoekt, vermoed ik dat je op zoek bent naar een goede school voor uw zoon of dochter. Kiezen voor de Wingerd Terhagen is een sterke keuze.

Op 11/2/2023 staat een bezoekdag gepland. Van harte welkom!

Maar als directeur geef ik jullie eventueel op een ander moment graag nog een persoonlijke rondleiding doorheen de school, maak ik tijd voor uw vragen en verhaal. Een telefoontje of een mail vooraf is nodig om een kennismakingsbezoek af te spreken. De contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Als school hanteren we een capaciteitsbepaling waardoor het aantal plaatsen in de klas beperkt is tot 24 kinderen.

 

inschrijving in de loop van het schooljaar 2022-2023

In de loop van het schooljaar kan een kind van school veranderen. Samen met de ouders en het kind wordt dan bekeken of dit afhankelijk van onze capaciteit nog mogelijk is en wanneer de schoolverandering kan gebeuren. Bij de overstap vanuit een andere lagere school vragen we het schoolrapport uit die school voor te leggen. Bij de inschrijving vragen we ook een Kids ID of ISI+ -kaart mee te brengen.

 

inschrijving voor het schooljaar 2023-2024

Alle scholen van de gemeente Rumst hebben er voor gekozen om met éénzelfde centraal digitaal systeem te werken. Ouders moeten hun kind eerst digitaal aanmelden. Elke school bepaalt vooraf het aantal beschikbare plaatsen. Op basis van de beschikbare plaatsen in de school kunnen de ouders een ticket krijgen waarmee ze hun kind effectief kunnen inschrijven in die school. Alle kinderen vanaf het geboortejaar 2021 kunnen vanaf 28 februari 2023 tot en met 21 maart aangemeld worden.

De communicatie over dit inschrijfsysteem wordt door de gemeente ten gepaste tijden gedaan in het gemeentelijk infoblad, de website van de gemeente Rumst en verschillende digitale kanalen als Facebook en Hoplr. Als school informeren we geïnteresseerde ouders via deze pagina.

Volgend tijdspad zal worden gehanteerd :

Aanmelden kan via de website : naar school in Rumst

Infofolder aanmelden 2023-2024

Hebt u nog vragen of wenst u meer info? Aarzel niet om contact op te nemen.