banner startpagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inschrijving in de loop van het schooljaar 2018-2019

In de loop van het schooljaar kan een kind van school veranderen. Samen met de ouders en het kind wordt dan bekeken of dit afhankelijk van onze capaciteit haalbaar is en wanneer dat kan. Bij de overstap vanuit een andere lagere school vragen we het schoolrapport voor te leggen.

Meebrengen bij een inschrijving ; Kids ID of ISI+ -kaart of siskaart

Kinderen die geboren zijn in 2016 kunnen afhankelijk van hun geboortedag vanaf 1 september 2018 naar school. Ze mogen starten op de wettelijk vastgelegde instapdagen wanneer ze de leeftijd van 2,5 jaar hebben bereikt. Instappen op een latere instapdag is mogelijk. De instapdagen zijn de eerste schooldag na een schoolvakantie en 1 februari of de eerste schooldag die daarop volgt.

De directeur maakt graag tijd vrij om je een persoonlijke rondleiding te geven en de school aan je voor te stellen, te luisteren naar je vragen ... Omwille van de planning vragen we om een afspraak te maken met de directie. Dat kan :

 

inschrijving voor het schooljaar 2019-2020

De inschrijvingen voor het schooljaar 2019-2020 vanaf 1 maart 2019. Wij houden rekening met een wettelijke voorrangsperiode voor kinderen die een broer of zus op school hebben. Vanaf 15 maart 2019 gaan de inschrijvingen open voor iedereen. Inschrijven is mogelijk na het maken van een afspraak.

Kleuters van het geboortejaar 2017 kunnen ingeschreven worden. Bij de kleuters die instappen vanaf de leeftijd van 2,5 jaar is het bealngrijk dat zij omwille van de (taal)ontwikkeling zoveel mogelijk naar school komen.

Tijdens de zomervakantie kan u op onderstaande momenten vrijblijvend langs komen voor informatie over de school of voor de inschrijving van uw kind. De directeur geeft u graag een persoonlijke rondleiding, maakt tijd vrij voor uw verhaal en vragen ...

Tijdens de opendeurdag op zaterdag 16 maart 2019 zetten we tussen 9.00 en 12.00 uur onze klasdeuren open om jullie een rondleiding te geven in onze school.

De school is open op volgende momenten :

Als school hanteren we een capaciteitsbepaling waardoor het aantal plaatsen in de klas beperkt is.